
Pokud máte rádi hřiby a máte chuť si připravit chutnou polévku, máme pro Vás recept na polévku z hlívy ústřičné. Snadnou přípravu této chutné polévky zvládne úplně každý, příprava je rychlá a výsledek úžasný.
Stačí jen vyběhnout na houby a pak už jen připravit polévku.
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 45 minut
Náročnost: nízká
Ingredience
-
300ghlívy ústřičné
-
1cibule
-
2 PLFlora light
-
4 ČLsladké papriky
-
2 PLhladké špaldové mouky
-
850 mlhovězího vývaru
-
sůl, majoránka, česnek, petrželka
POSTUP PŘÍPRAVY
Během vaření můžeme přidat vodu nebo vývar, podle toho jak hustou chceme polévku mít. Podáváme ozdobenou nasekanou petrželkou.
PŘIBLIŽNÉ NUTRIČNÍ HODNOTY NA JEDNU PORCI
150 Kcal
4 g bílkovin
25 g sacharidů
3 g tuku
1 g vlákniny

Jsem zakladatelem, autorem několika knih, hlavním redaktorem a editorem stránky jaklecitcukrovku.cz. Zajímám se o alternativní medicínu, bylinky a rád píšu o různých alternativních metodách léčby. Za dlouhá léta jsem přečetl nespočet medicínských článků, knih a studií. Také rád cvičím, protože ve zdravém těle je i zdravý duch. 🙂